eConsult

Met eConsult kunt u via deze site een vraag stellen aan dokter C. Hofman-van Vliet (aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag) of dokter R.W.C.Kremers-van van Valburg (aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag). 

Het eConsult is bedoeld voor korte, niet-spoedeisende vragen. Dit kan ook een aanvullende vraag zijn op een eerder (telefonisch) consult. Kies eerst een onderwerp of medewerker voordat u de vraag stelt. Het is niet de bedoeling medicatie te bestellen via een eConsult, hiervoor kunt u gebruik maken van de link naar "herhaalrecepten".

Uw vraag wordt net zo vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld als via telefoon of in de spreekkamer. Wij streven ernaar uw vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden. U ontvangt hierover een email-bericht. Het antwoord vindt u na inloggen op deze site. Dit overzicht is alleen voor u toegankelijk, met uw wachtwoord. De consulten worden gekopieerd naar uw medisch dossier en daarna verwijderd uit de mailbox. 

Soms is het niet haalbaar om een vraag via email te beantwoorden (bijvoorbeeld als u onderzocht moet worden) en wordt u gevraagd een afspraak te maken. 

Spoedgevallen

Neem bij spoedgevallen direct telefonisch contact met de praktijk 010-5114252 optie 1. Bel de praktijk ook wanneer u twijfelt over de ernst van de klachten 010-5114252 optie 2.

Bel in geval van levensbedreigende situaties het landelijk noodnummer 112.